V kastróliku podľa návodu uvaríme z pudingového prášku, mlieka a cukru hustý puding. Odstavíme, zakryjeme potravinárskou fóliou a necháme vychladnúť.
V kastróliku povaríme brusnice s cukrom domäkka. Pridáme vo vode rozmiešaný Zlatý klas a za stáleho miešania krátko povaríme. Odstavíme a necháme vychladnúť.
Vo vyššej mise vyšľaháme smotanu so smetafixom mixérom do polotuha. Postupne po častiach zašľaháme vychladnutý puding a vyšľaháme dohladka.
Piškóty nakrájame a nanesieme na dno pohárov. Na piškóty rozdelíme ovocný sirup. Krémom naplníme cukrárske vrecko a navrstvíme krém.
Dozdobíme škoricou a odložíme do chladničky.
Súvisiace recepty
Dezerty
Dezerty
Dezerty