Flag
Picture - SubBrand logo

Pizza Ristorante Mozzarella bez gluténu a laktózy

Hmotnosť: 370 gram

Pizza na bezlepkovom tenkom ceste, bohato obložená s bezlaktózovou strúhanou mozzarelou, cherry paradajkami a bazalkovým pestom. Bez lepku a laktózy.

Príprava

  1. Rúru dôkladne predhrejeme: Elektrická rúra 220 °C, teplovzdušná rúra 200 °C, plynová rúra st 4, Pred pečením pizzu nerozmrazujte.
  2. Pizzu vyberieme z fólie.
  3. Pizzu dáme piecť na mriežku do spodnej časti rúry. Doba pečenia: 13-15 minút. Pred konzumáciou sa uistite, že je výrobok dôkladne prepečený.

Rýchle tipy

Odporúčanie

Pizza Ristorante je ešte chrumkavejšia a syr ešte ťahavejší a šťavnatejší, ak upečiete pizzu v rúre pri spodnom a hornom ohreve (lepšie než horúci vzduch). Prajeme Vám dobrú chuť!

Ďalšie informácie
Chcem vedieť viac
Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach