SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Bezgluténové brownies s Gustinom

(0)
0 0 5
Hodnotenie recipe.rating.rated.msg
    (Nepodarilo sa)
    (Poznám lepšie)
    (Dobrôtka)
    (Skvelý recept)
    (Fantastické!)

bezgluténový variant obľúbeného zákusku

asi 12 porcií

jednoduchá príprava 45 minut

Prísady

Prísady

na recept Bezgluténové brownies s Gustinom

Na cesto:

85 g maslo
140 g cukor trstinový
1 zarovnaná KL Extrakt Bourbon vanilka Madagaskar Dr. Oetker
1 zarovnaná KL soľ
200 g čokoláda horká kvalitná
2 vajce
3 zarovnaná PL Gustin bezgluténový Dr. Oetker
1 zarovnaných PL Holandské kakao Dr. Oetker
50 g orechy lieskové pražené, nasekané

Na ozdobenie:

maliny
1 balíček Poleva tmavá Dr. Oetker

Ešte potrebujeme:

plech na pečenie (20 x 30 cm)
elektrický ručný šľahač

preparation

príprava

1

Na prípravu cesta vložíme do misy maslo, trstinový cukor, extrakt a soľ a misu vložíme do hrnca s vodným kúpeľom tak, aby sa dnom nedotýkala hladiny. Pridáme čokoládu, necháme rozpustiť a metličkou všetko vymiešame dohladka. Potom vyberieme z vodného kúpeľa a vajcia postupne zašľaháme elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni asi 1 minútu. Pridáme škrob zmiešaný s kakaom a šľaháme ešte asi 1 minútu do hladkého lesklého cesta. Nakoniec primiešame orechy. Cesto nanesieme na vymastený plech vyložený papierom na pečenie a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme

Elektrická rúra: 170 °C

Teplovzdušná rúra: 150 °C

Doba pečenia: asi 25 Minút

2

Brownies necháme na plechu úplne vychladnúť. Podávame s malinami a poliate tmavou polevou pripravenou podľa návodu na obale.

Nutričné hodnoty na recept Bezgluténové brownies s Gustinom

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 1185 kJ
283 kcal
1855 kJ
443 kcal
Tuk 18.54 g 28.97 g
Uhľohydrát 14.88 g 23.25 g
Bielkoviny 3.07 g 4.80 g
Výrobky Dr. Oetker použité v recepte:

Pre viac informácií, kliknite na produkt.