SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Bezlepkové brownies

(0)
0 0 5
Hodnotenie recipe.rating.rated.msg
    (Nepodarilo sa)
    (Poznám lepšie)
    (Dobrôtka)
    (Skvelý recept)
    (Fantastické!)

Recept zo Zlatého klasu pripravený bez múky.

asi 12 porcií

jednoduchá príprava 45 minut

Prísady

Prísady

na recept Bezlepkové brownies

Na cesto:

170 g maslo
90 g čokoláda horká kvalitná
250 g cukor
1 KL Extrakt Bourbon vanilka Madagaskar Dr. Oetker
štipka soľ
3 vajce
40 g Holandské kakao Dr. Oetker
50 g Zlatý klas Originál Dr. Oetker (á 200 g)

Ešte potrebujeme:

plech na pečenie (20 x 30 cm)
elektrický ručný šľahač
papier na pečenie

preparation

príprava

1

Na prípravu cesta v kastróliku rozpustíme maslo. Do misy nalámeme čokoládu, zalejeme horúcim maslom a necháme rozpustiť. Do teplej zmesi pridáme cukor, extrakt, soľ a vajcia a metličkou vymiešame dohladka. Potom pridáme kakao zmiešané so Zlatým klasom a metličkou všetko vymiešame dohladka.

2

Cesto nanesieme na vymazaný a papierom na pečenie vyložený plech a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Elektrická rúra: 170 °C

Teplovzdušná rúra: 150 °C

Doba pečenia: asi 30 Minút

3

Brownies necháme na plechu úplne vychladnúť.

Nutričné hodnoty na recept Bezlepkové brownies

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 1478 kJ
353 kcal
1537 kJ
367 kcal
Tuk 19.23 g 20.03 g
Uhľohydrát 29.29 g 30.51 g
Bielkoviny 10.22 g 10.64 g
Výrobky Dr. Oetker použité v recepte:

Pre viac informácií, kliknite na produkt.