Flag

Bezlepkové brownies

asi 12 porcií
Jednoduché
45
Recept zo Zlatého klasu pripravený bez múky.
Zloženie
Príprava
Náš tip
Brownies môžeme servírovať s bobuľovým ovocím a ozdobiť šľahačkou.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
170 gmaslo
90 gčokoláda horká kvalitná
250 gcukor
1 KLExtrakt Bourbon vanilka Madagaskar Dr. Oetker
štipkasoľ
3 ksvajce
40 gHolandské kakao Dr. Oetker
50 gZlatý klas Originál Dr. Oetker (á 200 g)
Ešte potrebujeme
plech na pečenie (20 x 30 cm)
elektrický ručný šľahač
papier na pečenie
Picture - Extrakt Bourbon vanilka Madagaskar Dr. Oetker
Picture - Holandské kakao Dr. Oetker
Picture - Zlatý klas Originál Dr. Oetker (á 200 g)
1

Na prípravu cesta v kastróliku rozpustíme maslo. Do misy nalámeme čokoládu, zalejeme horúcim maslom a necháme rozpustiť. Do teplej zmesi pridáme cukor, extrakt, soľ a vajcia a metličkou vymiešame dohladka. Potom pridáme kakao zmiešané so Zlatým klasom a metličkou všetko vymiešame dohladka.

2

Cesto nanesieme na vymazaný a papierom na pečenie vyložený plech a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Doba pečenia: asi 30 minút

Elektrická rúra: 170 °C

Teplovzdušná rúra: 150 °C

3

Brownies necháme na plechu úplne vychladnúť.

Náš tip

  • Brownies môžeme servírovať s bobuľovým ovocím a ozdobiť šľahačkou.