SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Bezlepkové brownies

(0)
0 0 5
Hodnotenie recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Recept zo Zlatého klasu pripravený bez múky.

asi 12 porcií

jednoduchá príprava 45 minut

Prísady

Prísady

na recept Bezlepkové brownies

Na cesto:

170 g maslo
90 g čokoláda horká kvalitná
250 g cukor
1 KL Extrakt Bourbon vanilka Madagaskar Dr. Oetker
štipka soľ
3 vajce
40 g Holandské kakao Dr. Oetker
50 g Zlatý klas Originál Dr. Oetker (á 200 g)

Ešte potrebujeme:

plech na pečenie (20 x 30 cm)
elektrický ručný šľahač
papier na pečenie

preparation

príprava

1

Na prípravu cesta v kastróliku rozpustíme maslo. Do misy nalámeme čokoládu, zalejeme horúcim maslom a necháme rozpustiť. Do teplej zmesi pridáme cukor, extrakt, soľ a vajcia a metličkou vymiešame dohladka. Potom pridáme kakao zmiešané so Zlatým klasom a metličkou všetko vymiešame dohladka.

2

Cesto nanesieme na vymazaný a papierom na pečenie vyložený plech a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Elektrická rúra: 170 °C

Teplovzdušná rúra: 150 °C

Doba pečenia: asi 30 Minút

3

Brownies necháme na plechu úplne vychladnúť.

Nutričné hodnoty na recept Bezlepkové brownies

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 1478kJ
353kcal
1537kJ
367kcal
Tuk 19.23g 20.03g
Uhľohydrát 29.29g 30.51g
Bielkoviny 10.22g 10.64g

Výrobky Dr. Oetker použité v recepte:

Pre viac informácií, kliknite na produkt.