Flag

Jahodový proteínový cheesecake

asi 12 porcií
Stredne náročné
95
Proteínový pudingový cheesecake s lahodnou kombináciou čerstvých jahôd s Tortovým želé Dr. Oetker.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na korpus
500 gtvaroh polotučný
300 gjogurt grécký biely
30 gPrírodné kakao Dr. Oetker (preosiate)
1 balíčekProteín puding kakaový Dr. Oetker
100 gcukor
3 ksbielok
Na náplň
2 balíčkovProteín Puding vanilkový Dr. Oetker
600 mlmlieko
4 zarovnané PLcukor
1Vanilkový struk "Bourbon" Dr. Oetker
3 ksbanán (väčšie)
Na ozdobenie
250 gjahody
1 balíčekTortové želé červené Dr. Oetker
250 mlvoda
2 zarovnané PLcukor
Okrem toho potrebujeme
tortová forma (Ø 26 cm)
Picture - Prírodné kakao Dr. Oetker (preosiate)
Picture - Vanilkový struk "Bourbon" Dr. Oetker
Picture - Tortové želé červené Dr. Oetker
1

Na prípravu korpusu v mise metličkou vymiešame tvaroh s jogurtom, kakaom, pudingovým práškom, cukrom a bielkami. Nanesieme do vymastenej formy a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Doba pečenia: asi 20 minút

Elektrická rúra: 180 °C

Teplovzdušná rúra: 160 °C

2

Potom teplotu v rúre znížime na 130 °C a pečieme ešte asi 35 minút.

3

Korpus necháme vychladnúť.

4

Na prípravu náplne uvaríme puding s mliekom a cukrom podľa návodu na obale a pridáme do neho dreň z vanilkového struku. Na korpus poukladáme pozdĺžne prekrojené banány, zalejeme horúcim pudingom, uhladíme a necháme vychladnúť. 

5

Na ozdobenie očistíme jahody a nakrájané na plátky ich poukladáme na cheesecake. Tortové želé pripravíme s vodou a cukrom podľa návodu na obale a jahody zalejeme. Odložíme do chladničky stuhnúť.