SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Krtkova torta – Dúha

(0)
0 0 5
Hodnotenie recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Netradične pripravená Krtkova torta Dr. Oetker pre dobrú náladu.

16 porcií

jednoduchá príprava 20 minut

Prísady

Prísady

na recept Krtkova torta – Dúha

Na korpus:

1 balenie Krtkove torty Dr. Oetker
100 g maslo zmäknuté
2 vajce
75 ml mlieko

Na náplň:

500 ml smotana na šľahanie (33%) vychladená
100 ml voda
Farba gélová potravinárska červená Dr. Oetker
Farba gélová potravinárska zelená Dr. Oetker
Farba gélová potravinárska žltá Dr. Oetker

Ešte potrebujeme:

elektrický ručný šľahač
tortová forma (Ø 26 cm)

preparation

príprava

1

Na prípravu zmes na korpus nasypeme do misy. Pridáme maslo, vajcia a mlieko a vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom podľa návodu na obale. Nakoniec do cesta vmiešame čokoládové vločky.  Cesto nanesieme do vymastenej formy a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Elektrická rúra: 170 °C

Teplovzdušná rúra: 150 °C

Doba pečenia: 35 - 40 Minút

2

Po upečení oddelíme okraj formy a korpus necháme vychladnúť. Korpus potom položíme na tortový podnos. Ostrým nožom zrežeme tenkú časť korpusu do roviny, ktorú v miske nahrubo rozdrobíme.

3

Na prípravu náplne smotanu vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni dotuha. Zmes na náplň zmiešame s vodou a ihneď vmiešame do šľahačky. Náplň rozdelíme na 3 diely a každý zafarbíme inou farbou. Náplne na seba navrstvíme do kopuly a posypeme rozdrobeným korpusom.

4

Odložíme do chladničky asi na 3 hodiny stuhnúť.

Výrobky Dr. Oetker použité v recepte:

Pre viac informácií, kliknite na produkt.