SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Mandľové trifle s broskyňami a marcipánom

(0)
1 1 5
Hodnotenie recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Chutný jogurtový dezert s Pudingom Originál mandľová aróma Dr. Oetker si všetci obľúbia!

4 porcie

ľahká príprava 20 minut

Prísady

Prísady

na recept Mandľové trifle s broskyňami a marcipánom

Prísady:

1 balíček Originál puding aróma mandľa Dr. Oetker
500 ml mlieko
2 zarovnaná PL cukor trstinový
240 g kompót broskyňový po odkvapkaní
200 g jogurt biely polotučný
2 PL med tekutý
3 PL mandľové lupienky
100 g oriešková granola

Na ozdobenie:

1 balenie Marcipán Dr. Oetker
1 balenie Farba gélová potravinárska zelená Dr. Oetker
1 balenie Farba gélová potravinárska červená Dr. Oetker
1 balenie Farba gélová potravinárska žltá Dr. Oetker
50 g oriešková granola

Ešte potrebujeme:

4 ks poháre
4 špajdlí

preparation

príprava

1

Na prípravu dezertu uvaríme puding s mliekom a trstinovým cukrom podľa návodu na obale a necháme vychladnúť. Broskyňový kompót necháme na sitku dôkladne odkvapkať, a potom broskyne nakrájame na malé kúsky. V mise zmiešame grécky jogurt s medom a mandľovými plátkami.

2

Na dno pohárov rozdelíme nakrájané broskyne. Ďalej navrstvíme orieškovú granolu a puding a nakoniec zalejeme jogurtovou zmesou. Poháre uložíme asi na hodinu do chladničky.

3

Na ozdobu zafarbíme gélovými farbami marcipán, vytvarujeme z neho rôzne zvieratká alebo kvetinky, ktoré napichneme na špajdle. Dezert podávame posypaný granolou a s ozdobu na špajdli.

Vyskúšajte aj bezlaktózový variant tohto dezertu: Bezlaktózové mandľové trifle s broskyňami

Výrobky Dr. Oetker použité v recepte:

Pre viac informácií, kliknite na produkt.