Papájový dezert

(0)
4 3 5
Hodnotenie Ďakujeme za hodnotenie!
    (Nepodarilo sa)
    (Poznám lepšie)
    (Dobrôtka)
    (Skvelý recept)
    (Fantastické!)

Dezert pre milovníkov exotických chutí s Tortovým želé a VEGA Gélom Dr. Oetker.

asi 4 porcie

jednoduchá príprava 10 minút

Prísady:

Prísady:

na recept Papájový dezert

Prísady:

1 ks papája stredne veľká
2 banany
trochu zázvor čerstvý (asi 2 cm)
2 PL med tekutý
2 KL Vanilková pasta Dr. Oetker
jogurt biely polotučný
pomarančová šťava z 3 pomarančov
1 balenie VEGA Gél Dr. Oetker
150 ml voda
1 balíček Tortové želé žlté Dr. Oetker
125 ml Creme VEGA Dr. Oetker

Okrem toho potrebujeme:

ponorný mixér
4 ks poháre

preparation

príprava

1

Na prípravu dezertu v mise rozmixujeme papáju s banánom, nastrúhaným zázvorom, medom a pastou pomocou ponorného mixéra. Osem PL odoberieme a doplníme do 350 g bielym jogurtom. Do zvyšku ovocnej zmesi nalejeme pomarančovú šťavu do výsledných 250 ml.

2

VEGA Gél pripravíme s vodou podľa návodu na obale. Nalejeme do zmesi s jogurtom a dôkladne zamiešame. Rozdelíme do pohárov a necháme v chladničke stuhnúť.

3

Tortové želé zmiešame v kastróliku s druhou ovocnou zmesou a pripravíme podľa návodu na obale. Nalejeme do pohárov na stuhnutú jogurtovú vrstvu a opäť necháme v chladničke stuhnúť na 1-2 hodiny.

4

Ozdobíme Creme VEGA.

Nutričné hodnoty na recept Papájový dezert

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 1047 kJ
250 kcal
343 kJ
82 kcal
Tuk 10.34 g 3.38 g
Sacharidy 36.26 g 11.85 g
Bielkoviny 3.77 g 1.23 g
Súhlas so sledovaním

Boli by sme radi, ak by ste súhlasili s tým, aby sme my a naši partneri mohli používať súbory cookie a podobné technológie na lepšie pochopenie spôsobu, akým používate našu webovú lokalitu. Umožní nám to lepšie pochopiť správanie používateľov a prispôsobiť mu našu webovú lokalitu. Okrem toho by sme my aj naši partneri chceli tieto údaje využívať na zasielanie personalizovaných ponúk prostredníctvom ich platforiem.

Ak s tým súhlasíte, kliknite na tlačidlo „Súhlasím“. Váš súhlas výslovne zahŕňa aj súhlas s možnosťou transferu údajov do USA v zmysle článku 49 GDPR resp. § 51 Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov. Podrobnejšie informácie nájdete v našich zásadách ochrany osobných údajov, pričom tu môžete získať aj podrobnejšie informácie o prenose údajov technologickým dodávateľom/ poskytovateľom a partnerom v USA. Svoje rozhodnutie môžete kedykoľvek zmeniť.

Potrebné funkcie

Tieto súbory cookie a podobné technológie potrebujeme na zabezpečenie základných funkcií webovej lokality. Medzi ne napríklad patrí aj ukladanie týchto nastavení. Je to výslovne nevyhnutné, aby túto funkciu nebolo možné vypnúť.

Vždy aktívne
Analýzy a personalizácia

Okrem toho by sme sa radi dozvedeli viac o tom, ako používate našu webovú lokalitu, a na základe toho ju optimalizovali pre vás a ďalších používateľov. Na tento účel používame súbory cookie a podobné technológie mapujúce správanie používateľov, ktoré nám pomáhajú vylepšovať našu ponuku pre vás.

Taktiež využívame technologických  poskytovateľov, ktorí môžu postúpiť Vaše údaje do USA. V takomto prípade existuje potenciálne riziko, že americké bezpečnostné služby môžu sprístupniť Vaše údaje bez predchádzajúceho upozornenia, pričom pravdepodobne proti tomu nebudete mať možnosť uplatniť účinný prostriedok v USA.

Áno

Nie

(Re)marketing/poskytovanie údajov tretím stranám

Aby sme dokázali naše marketingové kampane prispôsobiť vašim potrebám, zhromažďujeme údaje o tom, odkiaľ ste prišli na našu webovú lokalitu a ako reagujete na naše reklamy. To nám pomáha lepšie prispôsobiť naše reklamy a obsah vašim potrebám a záujmom. Naši marketingoví partneri tieto informácie využívajú aj pre vlastné potreby, napr. na personalizáciu vášho konta alebo profilu v rámci ich platformy.

Taktiež spolupracujeme s partnermi, ktorí môžu postúpiť Vaše údaje do USA. V takomto prípade existuje potenciálne riziko, že americké bezpečnostné služby môžu sprístupniť Vaše údaje bez predchádzajúceho upozornenia, pričom pravdepodobne proti tomu nebudete mať možnosť uplatniť účinný prostriedok v USA.

Áno

Nie