SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Paula Cake pops

(0)
0 0 5
Hodnotenie recipe.rating.rated.msg
    (Nepodarilo sa :( )
    (Poznám lepšie)
    (Dobrôtka)
    (Skvelý recept)
    (Fantastické!)

Pripravte si veselé Paula lízanky s Paulou vanilka a čokoláda!

25 ks

jednoduchá príprava 20 minut

Prísady

Prísady

na recept Paula Cake pops

Na cesto:

3 vajce
90 g cukor
1 balíček Vanilínový cukor Dr. Oetker
90 g múka hladká
1 balenie PAULA Vanilla 2x100g Dr. Oetker
1 balenie PAULA Choco 2x100g Dr. Oetker

Na ozdobenie:

Poleva tmavá Dr. Oetker
Poleva svetlá Dr. Oetker
Zdobenie pestré Dr. Oetker
Dekor mix růžový Dr. Oetker

Ešte potrebujeme:

elektrický ručný šľahač
plech na pečenie (30 x 40 cm)
25 špajdlí

preparation

príprava

1

Na prípravu cesta v mise vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni vajcia s cukrom a vanilínovým cukrom do peny. Pridáme múku a vymiešame dohladka. Cesto nanesieme na vymazaný a múkou vysypaný plech a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Elektrická rúra: 190 °C

Teplovzdušná rúra: 170 °C

Plynová rúra: 190 °C

Doba pečenia: 15 Minút

2

Korpus necháme vychladnúť. Potom ho rozdelíme na polovicu a rozdrobíme do dvoch misiek. Do jednej misky pridáme vanilkovú Paulu a do druhej čokoládovú a ručne premiešame. Misky uložíme asi na 30 minút do chladničky odležať. Potom z cesta vytvoríme guličky vo veľkosti vlašských orechov.

3

Na ozdobenie rozpustíme polevy podľa návodu na obale. Koniec špajdle namočíme do polevy a ihneď zapichneme do guličky. Uložíme asi na 20 minút do chladničky, aby nám poleva zatuhla. Potom namáčame do polevy celú guličku a ihneď posypeme zdobením. Uložíme do chladničky stuhnúť.

Nutričné hodnoty na recept Paula Cake pops

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 461kJ
110kcal
1122kJ
268kcal
Tuk 5.00g 12.20g
Uhľohydrát 13.96g 34.06g
Bielkoviny 2.10g 5.13g
Výrobky Dr. Oetker použité v recepte:

Pre viac informácií, kliknite na produkt.