Flag

Plnené proteínové lievance s banánom

asi 4 porcie
Jednoduché
40
Čo tak dať si americké lievance na raňajky? Lievančeky sú úžasne nadýchané a doplnené lahodným vanilkovým pudingom.
Zloženie
Príprava
Náš tip
Namiesto High Protein Pudding Vanille je možné použiť tiež High Protein Pudding Schoko.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
100 gmúka špaldová
1 KLKypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker
0,5 KLSóda bikarbóna Dr. Oetker
150 gHigh Protein Pudding Vanille Dr. Oetker
1 balíčekVanilínový cukor Dr. Oetker
1 ksvajce (veľkosť M)
5 PLmlieko
štipkasoľ
Okrem toho
1 ksbanán
čučoriedky , maliny
2 PLmaslo prepustené
asi 250 gHigh Protein Pudding Vanille Dr. Oetker
Picture - Kypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker
Picture - Sóda bikarbóna Dr. Oetker
Picture - Vanilínový cukor Dr. Oetker
1

Olúpeme a nakrájame banán. Čučoriedky a maliny pretriedime a prípadne umyjeme.

2

Na prípravu cesta v mise zmiešame múku s jedlou sódou. Pridáme zvyšné ingrediencie a všetko mixérom na najvyššom stupni asi 2 minúty spracovávame na hladké cesto.

3

V panvici rozpustíme lyžicu prepusteného masla. Na každý lievanček dáme na panvicu jednu polievkovú lyžicu cesta a v prípade potreby ho trochu rozprestrieme. Lievance opekáme dozlatista po oboch stranách na miernom ohni asi 3 minúty.

4

Lievance podávame s pudingom a ovocím. Môžeme dozdobiť práškovým cukrom a lístkami mäty.

Náš tip

  • Namiesto High Protein Pudding Vanille je možné použiť tiež High Protein Pudding Schoko.