Flag

Bazovo-broskyňové želé so zníženým obsahom kalórií

5 pohárov à 200 ml
Jednoduché
40
Maškrtenie s minimom kalórií s Želírovacím cukrom so stéviou Dr. Oetker.
Zloženie
Príprava
Náš tip
Namiesto broskyňového nektáru môžeme tiež použiť šťavu z odšťavených čerstvých broskýň, na 450 ml šťavy potrebujeme asi 600 g broskýň.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Prísady
450 mlbazová šťava (z 900 g plodov bazy čiernej)
450 mlbroskyňový nektár
1 balíčekŽelírovací cukor so stéviou 3:1 Dr. Oetker
Picture - Želírovací cukor so stéviou 3:1 Dr. Oetker
1

Na prípravu želé nalejeme do hrnca šťavu a nektár. Pridáme Želírovací cukor so stéviou a dobre premiešame. Za stáleho miešania privedieme do varu a dôkladne povaríme minimálne 5 minút.

2

Odoberieme prípadnú penu a ihneď plníme do pripravených pohárov až po okraj. Poháre dôkladne uzatvoríme viečkom, otočíme hore dnom a asi 5 minút necháme stáť na viečku.

Náš tip

  • Namiesto broskyňového nektáru môžeme tiež použiť šťavu z odšťavených čerstvých broskýň, na 450 ml šťavy potrebujeme asi 600 g broskýň.