Flag

Jahodový cheesecake

12 porcií
Jednoduché
50
Letný a rýchly nepečený cheesecake s lahodnou Jahodovou náplňou a Tortovým želé červeným Dr. Oetker.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na korpus
200 gkakaové sušienky bez náplne
100 gmaslo rozpustené
Na náplň
1 balíčekJahodová náplň Dr. Oetker
500 mlsmotana na šľahanie (33%)
250 gmascarpone
Na ozdobenie
250 gjahody
1 balíčekTortové želé červené Dr. Oetker
250 mlvoda
2 zarovnané PLcukor
Ešte potrebujeme
tortová forma (Ø 26 cm)
elektrický ručný šľahač
ponorný mixér
Picture - Jahodová náplň Dr. Oetker
Picture - Tortové želé červené Dr. Oetker
1

Na prípravu korpusu pomocou váľka rozdrvíme sušienky a vložíme ich do misky. Pridáme rozpustené maslo a ručne vypracujeme. Okraj tortovej formy položíme na podnos, zmes nanesieme na korpus a lyžicou pritlačíme.

2

Na prípravu náplne v mise vyšľaháme jahodovú náplň so smotanou elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni podľa návodu na obale. Pridáme mascarpone a krátko vyšľaháme dohladka. Náplň nanesieme na korpus a uhladíme.

3

Na ozdobenie očistíme jahody, 3 jahody si odložíme na ozdobenie a zvyšok jahôd pomocou ponorného mixéra rozmixujeme. Tortové želé pripravíme s vodou a cukrom podľa návodu na obale a vmiešame rozmixované jahody. Nanesieme rovnomerne na náplň a odložíme aspoň na 2 hodiny do chladničky.