Flag

Perníkové cupcakes s karamelovým krémom

12 porcií
Jednoduché
70
Aj klasický Perník Dr. Oetker prekvapí originálnym prevedením s Dr. Oetker Pudingom karamelovým a škoricou. Vyskúšajte to inak! S nápadom...
Zloženie
Príprava
Náš tip
Pred pečením môžeme do cesta pridať nasekané oriešky alebo mandle.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
1 baleniePerník Dr. Oetker
400 mlvoda
120 mlolej
Na krém
1 balíčekDr. Oetker Puding Karamelový
250 mlmlieko
200 gmaslo zmäknuté
100 gcukor práškový
1 zarovnaná KLškorica mletá
1 KLVanilková pasta Dr. Oetker
Na ozdobenie
1 balenieČokoládové srdiečka extra horká čokoláda Dr. Oetker
2 KLškorica mletá
Ešte potrebujeme
elektrický ručný šľahač
forma na muffiny (12 kusov)
12 kspapierové košíčky
cukrárske vrecko so zrezanou trubičkou
Picture - Perník Dr. Oetker
Picture - Dr. Oetker Puding Karamelový
Picture - Vanilková pasta Dr. Oetker
Picture - Čokoládové srdiečka extra horká čokoláda Dr. Oetker
1

Na prípravu cesta zmiešame zmes s vodou a olejom podľa návodu na obale. Cesto nalejeme do ¾ košíčkov vložených do formy. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Doba pečenia: 20 minút

Elektrická rúra: 180 °C

Teplovzdušná rúra: 160 °C

2

Na prípravu krému uvaríme puding s mliekom, bez cukru podľa návodu na obale. Odstavíme a za občasného miešania necháme vychladnúť.

3

Maslo s cukrom vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na strednom stupni dohladka a postupne pridávame po lyžiciach vychladnutý puding. Nakoniec pridáme škoricu a vanilkovú pastu.

4

Krém naplníme do cukrárskeho vrecka a muffiny ozdobíme.

5

Cupcakes dozdobíme čokoládovými srdiečkami a škoricou.

Náš tip

  • Pred pečením môžeme do cesta pridať nasekané oriešky alebo mandle.