Flag

Pikantná čínska zmes

6 pohárov à 375 ml
Stredne náročné
35
ideálna z ryžovými rezancami
Zloženie
Príprava
Náš tip
Pikantnú čínsku zmes servírujte s čínskymi rezancami.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Prísady
1 kspór
3cibuľa mladá
1paprika zelená
1paprika červená
1paprika žltá
1cuketa
125 gsójové klíčky
65 mlolej
125 mlvoda
3 KLsoľ
2 PLkečup
1 PLkorenie čínske
3 PLsójová omáčka
2 PLocot jablčný
2 PLSolamyl bezgluténový Dr. Oetker
125 mlvoda
polovica KLPomôcka na konzervovanie Dr. Oetker
Picture - Solamyl bezgluténový Dr. Oetker
Picture - Pomôcka na konzervovanie Dr. Oetker
1

Zeleninu nakrájame podľa želania . V hrnci ohrejeme olej a zeleninu krátko osmažíme. Ochladíme 125 ml vody a odstavíme z platne. Ďalej pridáme soľ, kečup, korenie, sójovú omáčku, ocot a privedieme k varu. Škrob rozmiešame v 125 ml vody, pridáme k ostatnému a necháme povariť.

2

Odložíme z platne, pridáme Pomôcku na konzervovanie, dobre premiešame a ihneď plníme až po okraj do pripravených pohárov.

3

Poháre uzavrieme viečkom, postavíme na plech, ktorý naplníme do 2 cm horúcou vodou a vložíme do spodnej polovice vopred vyhriatej rúry.

Doba sušenia: 30 minút

Elektrická rúra: 100 °C

Teplovzdušná rúra: 80 °C

Náš tip

  • Pikantnú čínsku zmes servírujte s čínskymi rezancami.