Flag

Zeleninový VEGA aspik

asi 4 porcie
Jednoduché
80
Veľmi rýchly a chutný zeleninový aspik s VEGA Gélom Dr. Oetker nielen pre vegánov. Vhodný na ľahkú večeru alebo olovrant.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image
Suroviny
Okrem toho potrebujeme
forma srnčí chrbát (30 x 11 cm)
potravinárska fólia

Zloženie

Prísady
375 gsterilizovaná zelenina aj s nálevom
voda
1 balenieVEGA Gél Dr. Oetker
1

Na prípravu aspiku zeleninu zlejeme, väčšie kusy zeleniny pokrájame a vložíme do formy vyloženej potravinárskou fóliou.  VEGA Gél rozmiešame v náleve doplnenom vodou do 250 ml, nalejeme do kastrólika a privedieme do varu. Povaríme asi 1 minútu a ihneď nalejeme na zeleninu vo forme.

2

Odložíme do chladničky stuhnúť na 1-2 hodiny.