SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Tipy Adriany Polákovej

Júl

Dvojfarebný Panna cotta dezert VEGAN

Chutný dezert, ktorý je hotový behom 20 minút? Skvelá letná pochúťka plná exotického ovocia a rastlinného mlieka. Vďaka našej novinke Vega gél je tento dezert vegánsky a môžu si ho dopriať aj tí, ktorí sa vyhýbajú živočíšnym produktom alebo majú intoleranciu na laktózu.

Galetka s marhuľami a čučoriedkami

Leto na dezertnom tanieri! Tradičný francúzsky múčnik obohatený o sladko-kyslú chuť marhúľ a čučoriedok. Vďaka Zlatému klasu sa pri pečení stane z marhuľovej šťavy chutný krém, ktorý sa bude spolu s jemným cestom rozplývať na jazyku. Vo videu vás čaká ešte jedno prekvapenie – tradičný kysnutý marhuľový koláč. Hurá do pečenia!

Jún

Japonské lievance s domácim jahodovým džemom

Lievance trochu inak? Adriana si pripravila skvelý recept na lievance ľahké ako obláčik, ktoré sa rozplývajú na jazyku. Pomyselnú čerešničku tvorí domáci jahodový džem, ktorého príprava vďaka pomocníkom na želírovanie trvá iba niekoľko minút a vždy sa podarí!

Brownie torta s jahodami a želatínou

Torta tak jednoduchá, že ju zvládne každý 😉 Adriana vo videu povýšila obyčajné brownie na vyšší level a vytvorila dokonalý súzvuk chutí! Svieža chuť ovocia v kombinácii s mascarpone krémom dodá tú správnu bodku lahodnej chuti čokolády. Torta je hotová behom polhodiny a poteší každého milovníka sladkého!

Máj

Quiche a kokosová pyramída

V májovom živom vysielaní si pre vás naša milá Adrianka pripravila hneď dva recepty. Obidva sú veľmi jednoduché na prípravu a budete ich mať hotové behom chvíle. Príprava prvého receptu, slaného quiche, trvá 15 minút a ďalších 20-30 minút zaberie pečenie. A druhý recept? Ten sa piecť ani nemusí 😊

Apríl

Perníkové cupcakes s čokoládovým krémom

Na túto čokoládovú dobrotu sa vám budú zbiehať slinky už počas prípravy. Prísad je v recepte sice viac, no ako uvidíte vo videu, stačí ich všetky správne zmiešať a dať hneď do rúry. Krém je založený na našom Zlatom klase, rokmi overenou stálicou slovenských kuchýň, ktorá ručí za to, že sa vám recept podarí hneď na prvýkrát. Dobrú chuť!

Marec

Palacinková torta

Už ste o nej niekedy počuli? Torta zložená z palaciniek je trochu náročnejšia na prácnosť, najmä čo sa týka počtu pripravených palaciniek. Avšak, ak ju porovnáme s piškótovými tortami, nie je  na nej veľmi čo pokaziť. Zvládnu ju dokonca aj šikovnejšie deti! Adriana vám vo videu ukáže na čo si dávať pozor, aby bola torta vláčna a chutná. Okrem toho na konci videa zaznie aj jeden vylepšovák 😉

Zdobenie torty

Palacinkovú tortu potrebujeme nechať cez noc oddýchnuť v chladničke a na druhý deň ju už môžete ozdobiť. Adriana vo videu použila na ozdobu naše kakao a roztomilé kvietky. Nápadom sa však medze nekladú! Zdobiť môžete ovocím, šľahačkou, môžete použiť aj naše Dekor mixy alebo vytvoriť na torte smajlíka. Nech už dáte torte akúkoľvek podobu, garantujeme vám, že to bude veľká mňamka.

Február

Madlenky

Rýchly recept, rýchly návod. Toto video vyrobila Adriana na Instagram a recept zožal veľkú chválu. Sú to klasické madlenky, namáčané v našom prvotriednom kakau, ktoré stačí chvíľu miešať s láskou na miernom ohni a výsledok nebude mať chybu!

Január

Plnené dukátové buchtičky

Prvé tohtoročné živé vysielanie našej ambasádorky Adriany nebolo úplne bez problémov 😃 Najskôr sme vysielali na inom profile, potom nám na chvíľu vypadol mikrofón, ale samotné pečenie sa podarilo dokonale a recept stál za to! Keď sa pozriete na výsledok v 29. minúte, nebudete o tom vôbec pochybovať.