Tipy Petry Tóthovej

Obľúbená porotkyňa najväčšej cukrárskej show na Slovensku vám prináša zaujímavé
a užitočné tipy na pečenie a zdobenie vašich najsladších špecialít.

Ako využiť ochutené cukry

Určite aj vy radi dodávate svojim dezertom extra chuť a vôňu 😍 Ako jednoduchšie to dosiahnete, ako s použitím ochuteného cukru? Petra vám dnes predvedie, ako ešte môžete využiť naše ochutené cukry 😉

Ako pracovať s vanilkovým strukom

Každý dobre vieme, že vanilka je skutočným fenoménom 😍 Okrem toho, že má bohatú históriu, dokonalú vôňu a prenikavú chuť, jej využitie takmer nemá konca ❤️ Petra vám v dnešnom videu povie niečo viac o našom vanilkovom sortimente, prezradí vám, ktorý výrobok je jej favorit a samozrejme vám dá aj skvelý vanilkový tip 😉

Využitie drvených kakaových bôbov

Už ste mali možnosť vyskúšať našu NOVINKU - Drvené kakaové bôby? 😍 Túto superpotravinu si obľúbila aj Petra a vo videu vám povie viac o ich širokom využití😉 Či už ich použjete do cesta, krému, smoothie alebo si ich vychutnáte len tak, vždy vám dodajú dobrú náladu a energiu ❤️

Aký je rozdiel medzi kypriacim práškom a sódou bikarbónou 

Kypridlá. Pravidelne používané výrobky, ktoré pomáhajú našim koláčom vyrásť 😍 Viete aký je rozdiel v používaní Kypriaceho prášku a Sódy bikarbóny pri pečení? Petra vám to v dnešnom videu prezradí 😉

Ako pracovať s kakaom pri pečení

V dnešnom videu Vám Petra prezradí, ktoré kakao z našej ponuky je jej favorit a ako ho najčastejšie využíva ❤️ Zároveň vám prezradí skvelý tip, ako na prácu s kakaom pri jeho použití v kréme či ceste 😉

Ako pracovať so sušeným droždím

Milujete kysnuté cesto či domáci chlieb? 😍 Ešte ste nemali odvahu pracovať so sušeným droždím? V dnešnom videu si pre vás Petra pripravila skvelé tipy, ako na prácu s naším Droždím! Nebojte sa a pripravte si dokonalé kysnuté cesto, ktoré vám zaručene vykysne 😉

Ako na dokonalú bábovku

Inšpirovala aj vás najsladšia šou na Slovensku k pečeniu sladkých dobrôt? 🍰 My tu dnes pre vás máme skvelý tip od porotkyne Petry Tóthovej, ako na dokonalú bábovku 😋 Pozrite sa na video a hurá do pečenia 😉

Ako sa vyvarovať hrudkám v kréme

Orientujete sa vo svete škrobov? Šikovná cukrárka Petra Tóthová vám v dnešnom videu predzradí, aký je rozdiel a ako na prácu s našimi škrobmi Solamylom a Gustinom 😋 Ak vás sladký nedeľňajší večerný program inšpiroval k pečeniu tartaletiek, tak si pre vás pripravila aj skvelý tip na krém, ktorý zaručene musíte vyskúšať!

Súhlas so sledovaním

Boli by sme radi, ak by ste súhlasili s tým, aby sme my a naši partneri mohli používať súbory cookie a podobné technológie na lepšie pochopenie spôsobu, akým používate našu webovú lokalitu. Umožní nám to lepšie pochopiť správanie používateľov a prispôsobiť mu našu webovú lokalitu. Okrem toho by sme my aj naši partneri chceli tieto údaje využívať na zasielanie personalizovaných ponúk prostredníctvom ich platforiem. Ak s tým súhlasíte, kliknite na tlačidlo „Súhlasím“. Podrobnejšie informácie nájdete v našich zásadách ochrany osobných údajov. Svoje rozhodnutie môžete kedykoľvek zmeniť.

Potrebné funkcie

Tieto súbory cookie a podobné technológie potrebujeme na zabezpečenie základných funkcií webovej lokality. Medzi ne napríklad patrí aj ukladanie týchto nastavení. Je to výslovne nevyhnutné, aby túto funkciu nebolo možné vypnúť.

Vždy aktívne
Analýzy a personalizácia

Okrem toho by sme sa radi dozvedeli viac o tom, ako používate našu webovú lokalitu, a na základe toho ju optimalizovali pre vás a ďalších používateľov. Na tento účel používame súbory cookie a podobné technológie mapujúce správanie používateľov, ktoré nám pomáhajú vylepšovať našu ponuku pre vás.

Áno

Nie

(Re)marketing/poskytovanie údajov tretím stranám

Aby sme dokázali naše marketingové kampane prispôsobiť vašim potrebám, zhromažďujeme údaje o tom, odkiaľ ste prišli na našu webovú lokalitu a ako reagujete na naše reklamy. To nám pomáha lepšie prispôsobiť naše reklamy a obsah vašim potrebám a záujmom. Naši marketingoví partneri tieto informácie využívajú aj pre vlastné potreby, napr. na personalizáciu vášho konta alebo profilu v rámci ich platformy.

Áno

Nie