
Ananásové VEGA rezy
Zloženie
Príprava:
Na prípravu cesta v mise zmiešame mlieko s octom a necháme asi 10 minút stáť. V druhej mise zmiešame múku s cukrom, škrobom, kypriacim práškom, sódou a soľou. K mlieku pridáme olej a vanilkovú pastu a zamiešame. Potom nalejeme do misy s múkou a vymiešame dohladka. Cesto nanesieme na vymastený a múkou vysypaný plech a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.
Doba pečenia: asi 20 minút
Teplota horného a spodného ohrevu rúry: 180 °C
Teplota rúry s ventilátorom: 160 °C
Korpus necháme vychladnúť.
Na prípravu náplne zmiešame Creme VEGA s cukrom. Náplň nanesieme na vychladnutý korpus a uhladíme. Dôkladne odkvapkaný kompót rozdelíme na náplň a opatrne ho do nej vtlačíme. Šťavu z kompótu doplníme vodou alebo ananásovým džúsom do 500 ml a nalejeme do kastrólika. Vmiešame VEGA gél a privedieme do varu. Povaríme asi minútu a potom pomaly nalejeme na povrch a necháme stuhnúť. Odložíme do chladničky asi na 3 hodiny stuhnúť.
Súvisiace recepty

Zdobený Red Velvet

Mangovo-marakujový cheesecake

Banánové medvedíky

Mikulášske makrónky

Ananásová torta

Banánovo-ananásové rezy
