Flag

Rýchla maková bábovka

16 porcií
Jednoduché
80
Túto výbornú a rýchlo pripravenú bábovku z našej Bábovky Dr. Oetker musíte vyskúšať. Je makovo dokonalá!
Zloženie
Príprava
Náš tip
Bábovku môžeme pocukrovať alebo poliať Polevou Dr. Oetker.
Náš tip
Na vylepšenie bábovky môžeme do cesta pridať nadrobno nakrájané sušené slivky.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
1 balenieBábovky Dr. Oetker
350 mlvoda
120 mlolej
1 balíček100 % Mak mletý Dr. Oetker
Okrem toho potrebujeme
forma na bábovku (Ø 23 cm)
Picture - Bábovky Dr. Oetker
Picture - 100 % Mak mletý Dr. Oetker
1

Cesto pripravíme podľa návodu na obale bábovky, pridáme mak a premiešame.

2

Cesto nanesieme do vymastenej a múkou vysypanej formy. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme. 

Doba pečenia: asi 60 minút

Elektrická rúra: 160 °C

Teplovzdušná rúra: 140 °C

3

Bábovku necháme vo forme asi 10 minút vychladnúť a potom ju vyklopíme.

Náš tip

  • Bábovku môžeme pocukrovať alebo poliať Polevou Dr. Oetker.
  • Na vylepšenie bábovky môžeme do cesta pridať nadrobno nakrájané sušené slivky.