Bielky s cukrom šľaháme v mise vloženej do horúceho vodného kúpeľa elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni, kým sa začnú tvoriť ostré špice. Pomocou lyžice naplníme cukrárske zdobiace vrecko tuhým snehom.
Cukrárskym zdobiacim vreckom vytvarujeme na plechu vyloženom papierom na pečenie pusinky jednu vedľa druhej. Vložíme do rúry (nemusí byť predhriata) a sušíme.
Doba sušenia: 3 - 4 minút
Elektrická rúra: 60 °C
Teplovzdušná rúra: 50 °C
Kým sa pusinky sušia, vyšľaháme v mise elektrickým ručným šľahačom na strednom stupni zmäknuté maslo s cukrom a karamelovým cukrom na hladký krém.
Po upečení necháme pusinky vychladnúť. Zdobiace vrecko naplníme krémom a lepíme vždy dve pusinky k sebe, mierne stlačíme. Necháme v chlade a suchu uležať.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie