Odpaľované cesto pripravíme podľa návodu na obale zmesi Venčeky. Potom cesto vložíme do cukrárskeho sáčku s hviezdicovou násadkou a na vymazanom plechu tvoríme veterníčky o priemere asi 4 cm. Dáme ich piecť do strednej časti predhriatej rúry.
Doba pečenia: 20 - 25 minút
Elektrická rúra: 200 °C
Teplovzdušná rúra: 180 °C
Po upečení necháme veterníčky vychladnúť a potom ich pozdĺžne prekrojíme.
Krém pripravíme podľa návodu na obale zmesi Venčeky.
Vychladnuté a prekrojené veterníčky plníme pripraveným krémom pomocou cukrárskeho sáčku a zdobíme plátkami jahôd. Potom veterníčky pocukrujeme a dáme na 2 hodiny do chladničky stuhnúť.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie