SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Želatína na vaječnú tlačenku a aspiky

Želatína na vaječnú tlačenku a aspiky

Nie je želatína ako želatína. NOVINKA Želatína na vaječnú tlačenku a aspiky Dr. Oetker bola špeciálne vyvinutá na použitie na vaječnú/salámovú tlačenku, aspiky a rôsoly. Je totiž mimoriadne tuhá a výborne drží tvar. Želatínu na vaječnú tlačenku a aspiky stačí rozpustiť vo vode/náleve/vývare a použiť podľa vášho obľúbeného receptu.

TIP: Pri príprave rôsolov a aspikov môžete obsah vrecka zaliať 0,5 l horúcej vody z rýchlovarnej kanvice.

Zloženie: jedlá bravčová želatína

Alergénne zložky

Tento výrobok môže obsahovať (podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničnú múku, ovsené vločky, mlieko, vajcia, múku z vlčieho bôbu, orechy.
Konkrétne látky spôsobujúce alergie alebo neznášanlivosť sú zvýraznené veľkými písmenami na obale v zložení.

Viac informácií o produkte.

Množstvo: 20g

0 Záložka