SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Baking Powder

Tortové želé žlté

... a ovocie zostane krásne lesklé!

Tortové želé žlté stačí len zmiešať s 250 ml vody alebo ovocnej šťavy, 1 minútu povariť a poliať ovocie na torte, dezertu alebo na koláči. Ovocie zostane dlho krásne lesklé ako práve odtrhnuté.

Tortové želé žlté je ideálne na podtrhnutie farby a lesku žltého ovocia, ako sú napr. marhule, broskyne, nektárinky, ananás alebo banán.

Tortové želé je rastlinného pôvodu, je vyrobené na báze karagénanu z morských rias.

 

 

Alergénne zložky

Tento výrobok môže obsahovať (podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničnú múku, ovsené vločky, mlieko, vajcia, múku z vlčieho bôbu, orechy. Konkrétne látky spôsobujúce alergie alebo neznášanlivosť sú zvýraznené veľkými písmenami na obale v zložení.

Viac informácií o produkte.

Množstvo: 10g