Flag

Arancini plnené čokoládou s malinovým coulis

asi 10 ks
Jednoduché
30
Ryžová kaša Dr. Oetker – pripravte si sicílsku rodinnú pochúťku!
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na 2 porcie
2 baleniaRyžová kaša Chia Natural Dr. Oetker
170 mlvoda horúca
2 KLVanilková pasta Dr. Oetker
40 gčokoláda bílá anebo hořká
3 PLstrúhanka
3 PLmandle mleté (nebo ořechy či kokos)
Coulis
100 gmaliny mražené
2 PLcukor trstinový
3 PLvoda
Picture - Ryžová kaša Chia Natural Dr. Oetker
Picture - Vanilková pasta Dr. Oetker
1

Kaše vysypeme do misky, zalejeme horúcou vodou z kanvice, pridáme aj vanilkovú pastu a necháme ich 10 minút odstáť. Zmes by mala byť hustá, aby sa z nej dali tvarovať guľky. Dáme ju schladiť a zatiaľ si nachystáme čokoládu. 

2

Keď už hmota nie je teplá, tvarujeme z nej guľky a do každej vložíme čokoládu, cca 5-gramovú kocku. Môžeme použiť bielu aj horkú čokoládu. 

3

Obalíme ich v zmesi strúhanky a mandľovej múky, prípadne kokosu alebo mletých orechov. V hlbšej panvici rozpálime olej a vyprážame. Hotové pocukrujeme. 

4

Podávame s malinovou omáčkou coulis. Pripravíme si ju tak, že mrazené maliny zasypeme cukrom, pridáme trochu vody a na slabej teplote varíme asi päť minút. Nakoniec prepasírujeme cez sitko.