Flag

Citrónový ryžový puding s mangom

asi 2 porcie
Jednoduché
20
Lahodná a svieža desiata s Trstinovým citrónovým cukrom a Tortovým želé Dr. Oetker.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Prísady
50 gryža jazmínová
200 mlvoda
200 mlmlieko + 100 ml na doliatie
1 balíčekTrstinový cukor citrónový Dr. Oetker
1 KLVanilková pasta Dr. Oetker
Na želé
0,5 ksmanga
1 balíčekTortové želé žlté Dr. Oetker
125 mlvoda
1 zarovnaná PLcukor
Okrem toho potrebujeme
ponorný mixér
2 kspoháre
Picture - Trstinový cukor citrónový Dr. Oetker
Picture - Vanilková pasta Dr. Oetker
Picture - Tortové želé žlté Dr. Oetker
1

Na prípravu pudingu v kastróliku povaríme asi 2 minúty ryžu s vodou. Potom ryžu scedíme a vložíme do horúceho mlieka. Ochutíme cukrom a pastou a zvoľna povaríme do zmäknutia. Podľa chuti a potreby dolejeme mliekom.

2

Na želé olúpeme mango a pomocou ponorného mixéra ho rozmixujeme. Tortové želé pripravíme s polovičným množstvom vody a cukru podľa návodu na obale a vmiešame do rozmixovaného manga.

3

Do pohárov vrstvíme ryžový puding a mangové želé. Po každej vrstve odložíme na chvíľku do chladničky alebo dáme naspodok puding a navrch želé. Dozdobíme čerstvým mangom.