SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Čokoládové rezy

(0)
0 0 5
Hodnotenie recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

s červeným vínom

asi 12 ks

stredná obťažnosť 30 minut

Prísady

Prísady

na recept Čokoládové rezy

Na cesto:

250 g múka hladká
2 zarovnané KL Holandské kakao Dr. Oetker
1 balíček Kypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker
200 g cukor
2 balíčky Vanilínový cukor Dr. Oetker
4 vajce
250 g maslo rozpustené
100 ml víno červené
150 g čokoláda biela , horká alebo mliečna nakrájaná na kúsky

Na pokvapkanie:

125 ml víno červené

Na polevu:

2 balíčky Poleva tmavá Dr. Oetker

Ešte potrebujeme:

plech na pečenie (30 x 40 cm)
kuchynská fólia

preparation

príprava

1

Na prípravu cesta v mise premiešame múku, kakao a kypriaci prášok. Pridáme cukor, vanilínový cukor, vajcia, maslo a červené víno a ručným elektrickým šľahačom na strednom stupni vymiešame do hladkého cesta. Opatrne vmiešame čokoládu.

2

Cesto rovnomerne rozotrieme na vymastený a múkou vysypaný plech, vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Elektrická rúra: 180 °C

Teplovzdušná rúra: 160 °C

Doba pečenia: asi 25 Minút

3

Ešte teplý korpus rovnomerne pokvapkáme červeným vínom. Zakryjeme kuchynskou fóliou a necháme vychladnúť.

4

Na prípravu polevy rozohrejeme obe polevy podľa návodu na obale, snímeme fóliu z korpusu a rovnomerne polejeme povrch. Vidličkou vytvoríme na tuhnúcej poleve vzor podľa svojej fantázie.

Nutričné hodnoty na recept Čokoládové rezy

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 2211kJ
528kcal
1662kJ
397kcal
Tuk 31.55g 23.72g
Uhľohydrát 52.05g 39.13g
Bielkoviny 6.51g 4.90g
Výrobky Dr. Oetker použité v recepte:

Pre viac informácií, kliknite na produkt.