SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Farebné venčeky Pavlova

(0)
0 0 5
Hodnotenie Ďakujeme za hodnotenie!
    (Nepodarilo sa)
    (Poznám lepšie)
    (Dobrôtka)
    (Skvelý recept)
    (Fantastické!)

Pavlova torta Dr. Oetker ponúka inšpiratívne a naozaj atraktívne recepty. Krehké snehové cesto lahodne prepojené pikantným malinovým krémom v originálnom prevedení. Venčeky môžeme farebne a štýlovo upravovať podľa príležitosti.

12 ks

jednoduchá príprava 25 minut

Prísady

Prísady

na recept Farebné venčeky Pavlova

Na korpus:

1 balíček Pavlova torta Dr. Oetker
150 ml voda
Farba gélová potravinárska červená Dr. Oetker
Farba gélová potravinárska modrá Dr. Oetker
Farba gélová potravinárska zelená Dr. Oetker

Ešte potrebujeme:

elektrický ručný šľahač
1 plech na pečenie
cukrárske vrecko s hladkou trubičkou
cukrárske vrecko so zrezanou trubičkou

preparation

príprava

1

Na prípravu venčekov v mise dôkladne vyšľaháme zmes s vodou elektrickým ručným šľahačom podľa návodu na obale. Cesto rozdelíme na štyri diely a tri diely zafarbíme inou farbou. Každé cesto naplníme do cukrárskeho vrecka a na plech vyložený papierom na pečenie vytvarujeme malé pusinky tesne vedľa seba do tvaru venčeka. Vložíme do rúry predhriatej na 150 °C, teplotu ihneď znížime na 110 °C a sušíme.

Elektrická rúra: 110 °C

Teplovzdušná rúra: 90 °C

Doba sušenia: asi 90 Minút

2

Rúru vypneme a venčeky necháme v uzavretej rúre vychladnúť

Nutričné hodnoty na recept Farebné venčeky Pavlova

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 427 kJ
102 kcal
888 kJ
212 kcal
Tuk 0 g 0 g
Sacharidy 0 g 0 g
Bielkoviny 0 g 0 g