Flag

Jahodová torta s náplňou

asi 12 porcií
Stredne náročné
60
Slávnostná torta s Jahodovou náplňou Dr. Oetker.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
2 baleniaMuffiny čokoládové s čokoládovými kúskami Dr. Oetker
220 mlvoda
80 mlolej
2 ksvajce
Na náplň
2 balíčkyJahodová náplň Dr. Oetker
1 lsmotana na šľahanie (33%)
250 gjahody
Na potiahnutie
2 baleniaFondán biela poťahovacia hmota Dr. Oetker
Okrom toho potrebujeme
forma na tort v tvare srdca Ø 25 cm
Picture - Muffiny čokoládové s čokoládovými kúskami  Dr. Oetker
Picture - Jahodová náplň Dr. Oetker
Picture - Fondán biela poťahovacia hmota Dr. Oetker
1

Na prípravu cesta zmiešame zmesi na muffiny s vodou, olejom a vajcom podľa návodu na obale. Cesto nalejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Doba pečenia: 20 minút

Elektrická rúra: 180 °C

Teplovzdušná rúra: 160 °C

2

Upečené srdce necháme vo forme vychladnúť. Odstránime formu a pozdĺžne prekrojíme.

3

Na prípravu náplne pripravíme obe jahodové náplne so smotanou podľa návodu na obale.

4

Hotovú náplň rozotrieme na korpus, poukladáme jahody a zostavíme tortu. Časťou krému potrieme aj povrch torty. Odložíme asi na hodinu do chladničky.

5

Na potiahnutie vyvaľkáme pomocou váľka z bieleho fondánu plát. Celý povrch a strany torty potiahneme.