SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Jahodový toping s ružovým vínom

(0)
0 0 5
Hodnotenie recipe.rating.rated.msg
    (Nepodarilo sa :( )
    (Poznám lepšie)
    (Dobrôtka)
    (Skvelý recept)
    (Fantastické!)

originálna kombinácia

asi 3 poháre

jednoduchá príprava 25 minut

Prísady

Prísady

na recept Jahodový toping s ružovým vínom

Prísady:

650 g jahody očistené a nakrájané na malé kúsky
200 ml víno ružové
1 balenie Želírovací cukor Extra 2:1 Dr. Oetker

preparation

príprava

1

Vo veľkom hrnci dobre premiešame jahody s vínom a pridáme želírovací cukor. Za stáleho miešania privedieme do varu a dôkladne povaríme minimálne 5 minút.

2

Prípadnú penu odoberieme a ihneď plníme do pripravených pohárov až po okraj. Poháre uzavrieme viečkom, obrátime hore dnom a asi 5 minút necháme stáť na viečku.

Nutričné hodnoty na recept Jahodový toping s ružovým vínom

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 1587kJ
379kcal
352kJ
84kcal
Tuk 1.03g 0.23g
Uhľohydrát 86.32g 19.18g
Bielkoviny 2.84g 0.63g
Výrobky Dr. Oetker použité v recepte:

Pre viac informácií, kliknite na produkt.