Flag

Malinová Pavlova

asi 8 porcií
Stredne náročné
160
Nežný múčnik s jemne pikantnou chuťou malín a krehkým bezé. S Malinovou náplňou Dr. Oetker. Ideálna na slávnostné príležitosti.
Zloženie
Príprava
Náš tip
Cesto na korpus môžeme před pečením zafarbiť gélovými fabami Dr. Oetker a získame tak atraktívny múčnik. Môžete tiež vyskúšať Jahodovú Pavlovu s Jahodovou náplňou Dr. Oetker a čerstvými jahodami.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na korpus
4 ksbielok
220 gcukor práškový
2 PLocot
2 KLSolamyl bezgluténový Dr. Oetker
Na ozdobenie
500 mlsmotana na šľahanie (33%)
1 balíčekMalinová náplň Dr. Oetker
300 gmaliny čerstvé
Ešte potrebujeme
cukrárske vrecko
plech na pečenie
papier na pečenie
Picture - Solamyl bezgluténový Dr. Oetker
Picture - Malinová náplň Dr. Oetker
1

V mise ušľaháme ručným šľahačom na najvyššom stupni bielky do snehovej konzistencie. Pridáme cukor, ocot a dôkladne všetko vyšľaháme a ku koncu vmiešame Solamyl.

2

Vypracované cesto pomocou lyžíc nanesieme do tvaru kruhu na plech vyložený papierom na pečenie. Vložíme do predhriatej rúry a sušíme.

Doba sušenia: 60 minút

Elektrická rúra: 100 °C

Teplovzdušná rúra: 80 °C


Po 60 minútach znížime teplotu a sušíme pri mierne otvorených dvierkach rúry.

Doba sušenia: 60 - 120 minút

Elektrická rúra: 70 °C

Teplovzdušná rúra: 50 °C

3

Po upečení odstránime papier na pečenie a necháme vychladnúť.

4

Náplň pripravíme podľa návodu na obale.

5

Na vychladnutý korpus dáme polovicu malín. Pripravenú náplň naplníme do cukrárskeho vrecka a nazdobíme korpus. Dozdobíme zvyšnými malinami.

Náš tip

  • Cesto na korpus môžeme před pečením zafarbiť gélovými fabami Dr. Oetker a získame tak atraktívny múčnik. Môžete tiež vyskúšať Jahodovú Pavlovu s Jahodovou náplňou Dr. Oetker a čerstvými jahodami.