Flag

Mini langoše s lekvárom, makom a slivkami

6 porcií
Jednoduché
70
Dokonalá sladká bodka vytvorená z Tradičných Langošov Dr. Oetker do podoby nadýchaných doliek s lekvárom, makom a slivkami.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
1 balenieTradičné langoše Dr. Oetker
330 mlvoda
Na potretie a ozdobenie
250 gslivkový lekvár
1 PLrum
1 balíček100 % Mak mletý Dr. Oetker
1 zarovnaná PLcukor práškový
300 gslivky čerstvé odkôstkované
Okrem toho potrebujeme
panvica
olej na vysmážanie
Picture - Tradičné langoše Dr. Oetker
Picture - 100 % Mak mletý Dr. Oetker
1

Langoše pripravíme s droždím a vodou podľa návodu na obale.

2

V miske vymiešame lekvár s rumom dohladka. V inej miske zmiešame mak s cukrom.

3

Upečené langoše potrieme lekvárom. Ozdobíme slivkami a posypeme makom s cukrom.