SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Mrkvový koláč so smotanovým krémom

(0)
0 0 5
Hodnotenie recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

tip z obalu Celozrnný mrkvový koláč

12 porcií

jednoduchá príprava 35 minut

Prísady

Prísady

na recept Mrkvový koláč so smotanovým krémom

Na cesto:

1 balenie Celozrnný mrkvový koláč Dr. Oetker
200 g mrkva
250 ml voda
75 ml olej
2 vajce

Na krémovú náplň:

200 g syr čerstvý smotanový (napr. Lučina)
80 g maslo zmäknuté
80 g cukor práškový
1 balíček Vanilkový cukor Dr. Oetker

Ešte potrebujeme:

tortová forma (Ø 26 cm)
elektrický ručný šľahač

preparation

príprava

1

Koláč pripravíme podľa návodu na obale. Cesto prenesieme do vymastenej a múkou vysypanej formy a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Elektrická rúra: 180 °C

Teplovzdušná rúra: 160 °C

Doba pečenia: 60 - 70 Minút

2

Koláč necháme vychladnúť.

3

Na prípravu krému vyšľaháme v mise dohladka elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni smotanový syr s maslom, cukrom a vanilkovým cukrom.

4

Koláč raz pozdĺžne prekrojíme a spodný diel potrieme polovicou krému. Priklopíme a povrch koláča potrieme zvyšným krémom. Koláč odložíme asi na 1 hodinu do chladničky stuhnúť.

Nutričné hodnoty na recept Mrkvový koláč so smotanovým krémom

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 1013kJ
242kcal
800kJ
191kcal
Tuk 12.96g 10.21g
Uhľohydrát 1.92g 1.51g
Bielkoviny 1.58g 1.24g
Výrobky Dr. Oetker použité v recepte:

Pre viac informácií, kliknite na produkt.