SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Mušle s perličkou

(0)
0 0 5
Hodnotenie Ďakujeme za hodnotenie!
    (Nepodarilo sa)
    (Poznám lepšie)
    (Dobrôtka)
    (Skvelý recept)
    (Fantastické!)

Pavlova torta Dr. Oetker ponúka inšpiratívne a naozaj atraktívne recepty. Krehké snehové cesto lahodne prepojené pikantným malinovým krémom v originálnom prevedení.

asi 20 ks

jednoduchá príprava 25 minut

Prísady

Prísady

na recept Mušle s perličkou

Na cesto:

1 balíček Pavlova torta Dr. Oetker
150 ml voda

Na zlepenie a ozdobenie:

malinový krém (súčasť balenia)
400 - 500 ml smotana na šľahanie (33%)
1 balenie Perličky strieborné Dr. Oetker

Ešte potrebujeme:

elektrický ručný šľahač
plech na pečenie
cukrárske vrecko s hladkou trubičkou
cukrárske vrecko so zrezanou trubičkou

preparation

príprava

1

Na prípravu mušlí v mise dôkladne vyšľaháme zmes s vodou elektrickým ručným šľahačom podľa návodu na obale. Cukrárske vrecko s hladkou špičkou naplníme cestom a na plech vyložený papierom na pečenie vytvarujeme mušle. Vložíme do rúry predhriatej na 150 °C, teplotu ihneď znížime na 110 °C a sušíme.

Elektrická rúra: 110 °C

Teplovzdušná rúra: 90 °C

Doba sušenia: 90 Minút

2

Rúru vypneme a mušle necháme v uzavretej rúre vychladnúť.

3

Na zlepenie vyšľaháme malinový krém so smotanou elektrickým ručným šľahačom podľa návodu na obale. Cukrárske vrecko so zrezanou špičkou naplníme krémom, s ktorým zlepíme vždy dve mušle k sebe a vložíme perličku.

Nutričné hodnoty na recept Mušle s perličkou

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 578 kJ
138 kcal
1089 kJ
260 kcal
Tuk 7.26 g 13.71 g
Sacharidy 2.63 g 4.96 g
Bielkoviny 0.52 g 0.99 g