Flag

Panna cotta s mangovým želé

asi 4 porcie
Jednoduché
20
Jemná smotanová Panna Cotta s Tortovým želé Dr. Oetker s exotickým ovocím.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na želé
1 ksmanga
1 balíčekTortové želé žlté Dr. Oetker
250 mldžús mangový
Na panna cottu
1 balíčekPanna Cotta s vanilkou Dr. Oetker
250 mlsmotana na šľahanie (33%)
250 mlmlieko
1 KLcukor krupicový
Okrem toho potrebujeme
4 kspoháre
ovocie drobné na ozdobenie
Picture - Tortové želé žlté Dr. Oetker
Picture - Panna Cotta s vanilkou Dr. Oetker
1

Na prípravu želé mango olúpeme, nakrájame na malé kúsky a rozdelíme na dno pohárov. Tortové želé pripravíme s džúsom podľa návodu na obale, nalejeme na mango a odložíme do chladničky stuhnúť.

2

Panna cottu pripravíme so smotanou, mliekom a cukrom podľa návodu na obale. Hotovú nalejeme na stuhnuté mangové želé a opäť odložíme do chladničky stuhnúť.

3

Pred podávaním panna cottu vyklopíme na tanierik alebo podávame v poháriku.