SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Puding na spôsob kokosovej pannacotty

(0)
5 1 5
Hodnotenie Ďakujeme za hodnotenie!
    (Nepodarilo sa)
    (Poznám lepšie)
    (Dobrôtka)
    (Skvelý recept)
    (Fantastické!)

exotika v pohári

4 porcie

jednoduchá príprava 15 minut

Prísady

Prísady

na recept Puding na spôsob kokosovej pannacotty

Prísady:

340 g kompót ananásový
100 ml smotana na šľahanie (33%)
100 g čokoláda horká
1 balíček Originál Puding aróma Kokos Dr. Oetker
40 g cukor
500 ml mlieko

Ešte potrebujeme:

sitko

preparation

príprava

1

Na prípravu pannacotty najprv necháme kompót na sitku odkvapkať, ananás nakrájame na malé kúsky.

2

Smotanu na šľahanie privedieme do varu, odstavíme a rozpustíme v nej čokoládu. (Čokoládu nerozpúšťame vo vriacej smotane, zrazí sa.) Vymiešame dohladka a rozdelíme na dno pohárov. V chladničke necháme stuhnúť.

3

Puding uvaríme s cukrom a mliekom podľa návodu na obale a opatrne ním zalejeme čokoládovú vrstvu tak, aby sa čokoláda nerozpustila. Necháme vychladnúť.

4

Povrch pohárov ozdobíme ananásom.

Nutričné hodnoty na recept Puding na spôsob kokosovej pannacotty

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 1650 kJ
394 kcal
590 kJ
141 kcal
Tuk 18.36 g 6.56 g
Sacharidy 51.38 g 18.35 g
Bielkoviny 6.38 g 2.28 g