SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Pudingová torta

(0)
0 0 5
Hodnotenie recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

plná ovocnej chuti

asi 12 porcií

jednoduchá príprava 40 minut

Prísady

Prísady

na recept Pudingová torta

Na korpus:

300 g piškóty detské

Na náplň:

2 balíčky Premium Puding Pravá Vanilka smotanová Dr. Oetker
470 g kompót broskyňový (hmotnosť po odkvapkaní)
1 l mlieko
70 g cukor
1 KL Vanilková pasta Dr. Oetker

Na ozdobenie:

1 balíček Malinová smotanová náplň Dr. Oetker
500 ml smotana na šľahanie (33%)
250 g maliny čerstvé

Ešte potrebujeme:

tortová forma (Ø 26 cm)
elektrický ručný šľahač
potravinárska fólia

preparation

príprava

1

Na prípravu náplne necháme kompót dôkladne odkvapkať na sitku.

2

Vo väčšom hrnci uvaríme z pudingového prášku, mlieka a cukru puding, do ktorého na konci varenia primiešame vanilkovú pastu.

3

Tortovú formu vyložíme jednou vrstvou piškót. Na piškóty nalejeme časť uvareného pudingu a nanesieme ďalšiu vrstvu piškót. Broskyne nakrájame na malé kúsky a navrstvíme na piškóty. Postup opakujeme do spotrebovania surovín. Končíme vrstvou pudingu. Prikryjeme potravinárskou fóliou, zaťažíme plochým tanierom a odložíme asi na 3 hodiny do chladničky stuhnúť, najlepšie však do druhého dňa.

4

Na ozdobenie vyšľaháme smotanovú náplň so smotanou podľa návodu na obale. Náplň nanesieme na tortu a dozdobíme ovocím.

Nutričné hodnoty na recept Pudingová torta

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 888kJ
212kcal
615kJ
147kcal
Tuk 15.01g 10.43g
Uhľohydrát 19.52g 13.56g
Bielkoviny 1.68g 1.16g
Výrobky Dr. Oetker použité v recepte:

Pre viac informácií, kliknite na produkt.