SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Pudingová torta

(0)
0 0 5
Hodnotenie Ďakujeme za hodnotenie!
    (Nepodarilo sa)
    (Poznám lepšie)
    (Dobrôtka)
    (Skvelý recept)
    (Fantastické!)

plná ovocnej chuti

asi 12 porcií

jednoduchá príprava 40 minut

Prísady

Prísady

na recept Pudingová torta

Na korpus:

300 g piškóty detské

Na náplň:

2 balíčky Premium Puding Pravá Vanilka smotanová Dr. Oetker
470 g kompót broskyňový (hmotnosť po odkvapkaní)
1 l mlieko
70 g cukor
1 KL Vanilková pasta Dr. Oetker

Na ozdobenie:

1 balíček Malinová náplň Dr. Oetker
500 ml smotana na šľahanie (33%)
250 g maliny čerstvé

Ešte potrebujeme:

tortová forma (Ø 26 cm)
elektrický ručný šľahač
potravinárska fólia

preparation

príprava

1

Na prípravu náplne necháme kompót dôkladne odkvapkať na sitku.

2

Vo väčšom hrnci uvaríme z pudingového prášku, mlieka a cukru puding, do ktorého na konci varenia primiešame vanilkovú pastu.

3

Tortovú formu vyložíme jednou vrstvou piškót. Na piškóty nalejeme časť uvareného pudingu a nanesieme ďalšiu vrstvu piškót. Broskyne nakrájame na malé kúsky a navrstvíme na piškóty. Postup opakujeme do spotrebovania surovín. Končíme vrstvou pudingu. Prikryjeme potravinárskou fóliou, zaťažíme plochým tanierom a odložíme asi na 3 hodiny do chladničky stuhnúť, najlepšie však do druhého dňa.

4

Na ozdobenie vyšľaháme náplň so smotanou podľa návodu na obale. Náplň nanesieme na tortu a dozdobíme ovocím.

Nutričné hodnoty na recept Pudingová torta

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 888 kJ
212 kcal
615 kJ
147 kcal
Tuk 15.01 g 10.43 g
Uhľohydrát 19.52 g 13.56 g
Bielkoviny 1.68 g 1.16 g
Výrobky Dr. Oetker použité v recepte:

Pre viac informácií, kliknite na produkt.