SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Snehové trubičky s citrónovým krémom

(0)
0 0 5
Hodnotenie Ďakujeme za hodnotenie!
    (Nepodarilo sa)
    (Poznám lepšie)
    (Dobrôtka)
    (Skvelý recept)
    (Fantastické!)

Krehké, svieže, dokonale citrónové krémové trubičky s Trstinovým cukrom citrónovým Dr. Oetker, ktoré sa rozplývajú na jazyku.

12 porcií

jednoduchá príprava 30 minut

Prísady

Prísady

na recept Snehové trubičky s citrónovým krémom

Na cesto:

400 g cesto lístkové
trochu voda
1 vajce

Na krémovú náplň:

3 ks bielok
240 g cukor
3 balíčky Trstinový cukor citrónový Dr. Oetker

Ešte potrebujeme:

plech na pečenie a trubičky na pečenie
elektrický ručný šľahač
cukrárske vrecko so zrezanou trubičkou

preparation

príprava

1

Na prípravu krémových trubičiek cesto pomocou váľka vyvaľkáme na asi 3 mm plát. Pomocou ostrôžky ho nakrájame asi na 2 cm široké pásy. Pásy potrieme pomocou pierka vodou a navinieme od užšieho okraja k širšiemu na trubičky. Krémové trubičky poukladáme na plech vyložený papierom na pečenie a potrieme pomocou pierka rozšľahaným vajcom. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Elektrická rúra: 170 °C

Teplovzdušná rúra: 150 °C

Doba pečenia: 25 Minút

2

Ešte teplé snehové trubičky stiahneme z trubičiek od širšieho okraja k užšiemu a necháme vychladnúť.

3

Na prípravu krému v mise v horúcom vodnom kúpeli vyšľaháme bielky s cukrom a trstinovými cukrami elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni dotuha. Krémom naplníme cukrárske vrecko a následne krémové trubičky. Krémové trubičky poprášime práškovým cukrom.

Nutričné hodnoty na recept Snehové trubičky s citrónovým krémom

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 904 kJ
216 kcal
1394 kJ
333 kcal
Tuk 8.88 g 13.66 g
Uhľohydrát 35.43 g 54.51 g
Bielkoviny 2.76 g 4.24 g
Výrobky Dr. Oetker použité v recepte:

Pre viac informácií, kliknite na produkt.