Flag

Srdce Pavlova

asi 4 porcie
Jednoduché
115
Príprava snehového cesta nebola nikdy jednoduchšia! Prvotriedne 100% sušené pasterizované vaječné bielky Dr. Oetker z chovov sliepok vo voľnom výbehu.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
1 balíček100 % vaječné bielky Dr. Oetker
150 mlvoda studená
250 gcukor
Farba gélová potravinárska modrá Dr. Oetker
Farba gélová potravinárska ružová Dr. Oetker
Dekor mix ružový Dr. Oetker
Dekor mix modrý Dr. Oetker
Na náplň
1 balíčekMalinová náplň Dr. Oetker (súčasť balenia)
400 - 500 mlsmotana na šľahanie (33%)
Okrem toho potrebujeme
elektrický ručný šľahač
cukrárske vrecko so zrezanou trubičkou
plech na pečenie
Picture - 100 % vaječné bielky Dr. Oetker
Picture - Farba gélová potravinárska modrá Dr. Oetker
Picture - Farba gélová potravinárska ružová Dr. Oetker
Picture - Dekor mix ružový Dr. Oetker
Picture - Dekor mix modrý Dr. Oetker
Picture - Malinová náplň Dr. Oetker (súčasť balenia)
1

V mise dôkladne vyšľaháme bielok s vodou šľahačom aspoň 5 minút. Potom za stáleho šľahania postupne pridávame cukor a šľaháme, kým sa nezačnú tvoriť ostré špičky. Cesto rozdelíme na polovicu a každú zafarbíme inou farbou. Postupne cestom naplníme cukrárske vrecko. Na plech vyložený papierom na pečenie vytvarujeme 2 ružové srdcia a potom 2 modré srdcia. Vložíme do predhriatej rúry a sušíme.

Doba sušenia: asi 90 - 120 minút

Elektrická rúra: asi 110 °C

Teplovzdušná rúra: asi 90 °C

2

Rúru vypneme a korpusy necháme v uzavretej rúre vychladnúť.

3

Náplň vyšľaháme so smotanou šľahačom podľa návodu na obale. Ružové a modré srdcia k sebe zlepíme náplňou. Nakoniec okolo dozdobíme modrým a ružovým zdobením.