Flag

Srdcové jahody

2 porcie
Jednoduché
30
Jahody s polevou Dr. Oetker sú sladkou bodkou za slávnostnou večerou alebo ako originálna bonboniéra pre všetkých zamilovaných.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Prísady
250 gjahody väčší čerstvé
Na poliatie a ozdobenie
1 baleniePoleva de Luxe extra tmavá Dr. Oetker
0,5 baleniaPoleva svetlá Dr. Oetker
Farba gélová potravinárska červená Dr. Oetker
Okrem toho potrebujeme
špáradlá
Picture - Poleva de Luxe extra tmavá Dr. Oetker
Picture - Poleva svetlá Dr. Oetker
Picture - Farba gélová potravinárska červená Dr. Oetker
1

Jahody očistíme a pozdĺžne od stopky prekrojíme. 

2

Polevy rozpustíme podľa návodov na obale a nalejeme do misiek. Svetlú polevu zafarbíme červenou farbou. Polovice jahôd spojíme špáradlom do tvaru srdca. Boky jahôd môžeme trochu zrezať, aby sme mali dokonalý tvar srdca. Jahody namáčame do tmavej polevy. Necháme na papieri na pečenie stuhnúť a opatrne vytiahneme špáradlo. Prestriekame zafarbenou červenou polevou a opäť necháme stuhnúť.