SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Valentínske linecké srdiečka

(0)
0 0 5
Hodnotenie recipe.rating.rated.msg
    (Nepodarilo sa)
    (Poznám lepšie)
    (Dobrôtka)
    (Skvelý recept)
    (Fantastické!)

Originálne dvojfarebné linecké srdce, ktoré zaručene poteší každého. Z Bábovky Dr. Oetker to zvládnu úplne všetci, dokonca aj tí zamilovaní.

24 ks

jednoduchá príprava 25 minut

Prísady

Prísady

na recept Valentínske linecké srdiečka

Na cesto:

1 balenie Bábovky Dr. Oetker
250 g maslo zmäknuté
1 vajce
1 balíček Finesse citrónová kôra strúhaná Dr. Oetker
2 zarovnaná PL Holandské kakao Dr. Oetker

Ešte potrebujeme:

formička na vykrajovanie v tvare srdiečok (ø 1 cm a 10 cm)

preparation

príprava

1

Na prípravu cesta v mise zmiešame zmes s maslom, vajcom a citrónovou kôrou a vypracujeme hladké cesto. Polovicu cesta zafarbíme kakaom. Cestá necháme odležať v chladničke.

2

Cestá na pomúčenej pracovnej ploche vyvaľkáme pomocou váľka na pláty s hrúbkou asi 4 mm. Malou formičkou na vykrajovanie z oboch plátov povykrajujeme malé srdiečka. Do otvorov v tmavom ceste vložíme svetlé srdiečka a do svetlého plátu vložíme tmavé srdiečka. Potom opatrne a zľahka prevaľkáme. Povykrajujeme veľké srdiečka, ktoré opatrne prenesieme na plech vyložený papierom na pečenie. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Elektrická rúra: 180 °C

Teplovzdušná rúra: 160 °C

Doba pečenia: 10 Minút

3

Srdiečka necháme vychladnúť.

Nutričné hodnoty na recept Valentínske linecké srdiečka

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 632 kJ
151 kcal
1583 kJ
378 kcal
Tuk 10.56 g 26.40 g
Uhľohydrát 12.51 g 31.29 g
Bielkoviny 1.82 g 4.55 g
Výrobky Dr. Oetker použité v recepte:

Pre viac informácií, kliknite na produkt.