Flag

Vegánske mliečne rezy

6 porcií
Jednoduché
50
Lahodná „mliečna“ chuť úplne bez mlieka s vegánskou smotanou a Holandským kakaom Dr. Oetker.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
150 gmúka špaldová hladká
90 gcukor trstinový
25 gHolandské kakao Dr. Oetker
210 mlovsené mlieko
35 mlolej slnečnicový
1 KLExtrakt Bourbon vanilka Madagaskar Dr. Oetker
4 gKypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker
0,25 KLSóda bikarbóna Dr. Oetker
maslo vegan na vymastenie
kakao na vysypanie plechu
Na náplň
170 gkokosová smotana (hustá časť z konzervy kokosového mlieka)
300 gvegánska smotana
2 baleniaVanilínový cukor Dr. Oetker
1 PLcukor práškový
štipkacitrónová kôra nastrúhaná
1 balenieSmeta-fix Dr. Oetker
Ešte potrebujeme
plech na pečenie (20 x 30 cm)
Picture - Holandské kakao Dr. Oetker
Picture - Extrakt Bourbon vanilka Madagaskar Dr. Oetker
Picture - Kypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker
Picture - Sóda bikarbóna Dr. Oetker
Picture - Vanilínový cukor Dr. Oetker
Picture - Smeta-fix Dr. Oetker
1

V miske najskôr premiešame sypké suroviny, potom do nich metličkou vmiešame mlieko a olej. Malý plech 20 x 30 cm vymažeme vegánskym maslom a vysypeme kakaom. Vylejeme cesto, urovnáme a dáme piecť do vyhriatej rúry.

Doba pečenia: 18 minút

Teplovzdušná rúra: 180 °C

2

Po upečení necháme krátko vychladnúť v plechu a potom vyklopíme na mriežku.

3

Na náplň všetky suroviny vyšľaháme na hustý krém. Korpus prekrojíme na polovicu. Pomocou cukrárskeho vrecka nanesieme krém na spodnú časť korpusu a prikryjeme vrchnou časťou. Dáme stuhnúť do chladničky.