Doprajte si naozaj niečo výnimočné! Torta Red Velvet, v preklade „červený zamat“, pochádza údajne z New Yorku, z hotela Waldorf-Astoria.
Nechajte sa aj vy okúzliť jedinečnou červenohnedou farbou korpusu, ktorá krásne kontrastuje s bielym krémom, a vyskúšajte ďalšiu z našich svetových špecialít.
Krém na tortu si môžete pripraviť v rôznych zaujímavých kombináciách a výsledná delikátna chuť bude vždy trochu iná. Pripravte si rafinovane sladkokyslý krém s kyslou smotanou, pikantný s čerstvým smotanovým syrom alebo sladký so smotanou na šľahanie či mascarpone.
Príprava je jednoduchá a výsledok efektný. Stojí za to ho vyskúšať!
Balenie obsahuje dve vrecúška: zmes na korpus a zmes na krém.
Pečieme vždy s láskou.
Zloženie
cukor, PŠENIČNÁ MÚKA, PŠENIČNÝ ŠKROB, speňovač (glukózový sirup, rastlinný olej kokosový, emulgátor (estery mono- a diglyceridov mastných kyselin s kyselinou mliečnou), MLIEČNA BIELKOVINA), emulgujúca zložka (emulgátor (estery mono- a diglyceridov mastných kyselin s kyselinou mliečnou, estery polyglycerolu mastných kyselín), glukózový sirup, sušené ODTUČNENÉ MLIEKO), kakaový prášok se zníženým množstvom tuku, modifikovaný kukuričný škrob, kypriace látky (uhličitany, difosforečnany), sušený VAJEČNÝ BIELOK, 0,9% farbivo (oxidy a hydroxidy železa), aróma, extrakt z vanilky Bourbon. Může obsahovať (MÚKA Z VLČIEHO BÔBU).