Flag

Lievance z ovsenej kaše

12 ks
Jednoduché
40
Lievance z Ovsené kaše Jablká, škorica Dr. Oetker s Dr. Oetker Pudingom Karamelovým a Trstinovým cukrom karamelovým Dr. Oetker.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
4 balíčkyOvsená kaša jablká, škorica Dr. Oetker
380 mlvoda vriaca
1 KLSóda bikarbóna Dr. Oetker
1 balíčekŠkoricový cukor Dr. Oetker
4 ksvajce
2 ksjablká (olúpané a nahrubo nastrúhané)
Na krém
1 balíčekDr. Oetker Puding Karamelový
460 mlmlieko
1 balíčekVanilkový cukor Dr. Oetker
1 balíčekTrstinový cukor karamelový Dr. Oetker
250 gtvaroh odtučnený
Na ozdobenie
Topping karamelový Dr. Oetker
Okrem toho potrebujeme
panvica na lievance
olej na vysmážanie
Picture - Ovsená kaša jablká, škorica Dr. Oetker
Picture - Sóda bikarbóna Dr. Oetker
Picture - Škoricový cukor Dr. Oetker
Picture - Dr. Oetker Puding Karamelový
Picture - Vanilkový cukor Dr. Oetker
Picture - Trstinový cukor karamelový Dr. Oetker
Picture - Topping karamelový Dr. Oetker
1

Na prípravu cesta zalejeme v mise kaše vriacou vodou a necháme asi 10 minút odstáť. Pridáme sódu, škoricový cukor, vajcia a jablká a vymiešame dohladka. Cesto smažíme na lievancovej panvici potretej olejom a potom necháme lievance vychladnúť.

2

Na prípravu krému z pudingového prášku, mlieka, vanilkového a trstinového cukru uvaríme hustejší puding. Odstavíme a za občasného miešania necháme vychladnúť. Potom do neho metličkou vmiešame tvaroh.

3

Lievančeky namažeme krémom a povrch ozdobíme toppingom.