Flag

Zemiakový bác

asi 20 k
Jednoduché
130 min
Nadýchaný, voňavý a s láskou pripravený – zemiakový bác je tradičné kysnuté jedlo pripravené z Droždia Dr. Oetker a upečené v pekáči v rúre dozlatista.
Slaná buchta so strúhaným zemiakom pochádza z juhozápadných Čiech, najmä z okolia miest Domažlice, Plzeň alebo Klatovy. Tento recept sa odovzdáva z generácie na generáciu a na stôl prináša poctivú domácu chuť, ktorú si zamilujete. V minulosti Česi podávali bác teplý a nakrájaný ako chutnú prílohu...
Prísady
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach