SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Baking Powder

Želatína na stuženie krémov

Želatína na stuženie krémov Dr. Oetker nájde v kuchyni skutočne všestranné použitie. Či už máte chuť na ovocné, jogurtové, smotanové alebo tvarohové želé či pevné tortové krémy, vždy sa môžete spoľahnúť na Želatínu na stuženie krémov Dr. Oetker.

Zloženie: jedlá bravčová želatína

 

 

Alergénne zložky

Tento výrobok môže obsahovať (podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničnú múku, ovsené vločky, mlieko, vajcia, múku z vlčieho bôbu, orechy. Konkrétne látky spôsobujúce alergie alebo neznášanlivosť sú zvýraznené veľkými písmenami na obale v zložení.

Viac informácií o produkte.

Množstvo: 20g