SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Baking Powder

Želatína na vaječnú tlačenku a aspiky

Nie je želatína ako želatína. NOVINKA Želatína na vaječnú tlačenku a aspiky Dr. Oetker bola špeciálne vyvinutá na použitie na vaječnú/salámovú tlačenku, aspiky a rôsoly. Je totiž mimoriadne tuhá a výborne drží tvar. Želatínu na vaječnú tlačenku a aspiky stačí rozpustiť vo vode/náleve/vývare a použiť podľa vášho obľúbeného receptu.

TIP: Pri príprave rôsolov a aspikov môžete obsah vrecka zaliať 0,5 l horúcej vody z rýchlovarnej kanvice.

Zloženie: jedlá bravčová želatína

 

 

Alergénne zložky

Tento výrobok môže obsahovať (podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničnú múku, ovsené vločky, mlieko, vajcia, múku z vlčieho bôbu, orechy. Konkrétne látky spôsobujúce alergie alebo neznášanlivosť sú zvýraznené veľkými písmenami na obale v zložení.

Viac informácií o produkte.

Množstvo: 20g