SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Baking Powder

Pavlova torta

Doprajte si aj Vy túto svetovú špecialitu. Neodolateľná kombinácia krehkého snehového cesta, malinového krému a čerstvého ovocia. Torta je pomenovaná po slávnej ruskej primabaleríne Anne Pavlovovej, ktorá v rokoch 1926 a 1929 navštívila Austráliu a Nový Zéland. Šéfkuchár hotela Wellington sa inšpiroval jej našuchorenou baletnou sukňou a pripravil krehkú tortu zo šľahaných bielkov ozdobenú šľahačkou a ovocím. Príprava Pavlova torty Dr. Oetker je taká jednoduchá, že ju zvládne skutočne každý. Pomalým pečením, tzv. sušením, získava Pavlova torta krehký a rozpraskaný povrch, ale mäkké a vláčne vnútro. Príprava je rýchla a jednoduchá. Na korpus pridáme len 150 ml vody a vyšľaháme. Na malinový krém pridáme 400 – 500 ml smotany na šľahanie a vyšľaháme. Istota a garancia dokonalého výsledku! A navyše je neuveriteľne variabilná! Vytvorte si dezert podľa vlastnej fantázie alebo sa nechajte inšpirovať naším receptárom! Teraz ho nájdete v každom výrobku Pavlova torty. Prajeme Vám príjemné kreatívne pečenie.

 

 

Alergénne zložky

Tento výrobok môže obsahovať (podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničnú múku, ovsené vločky, mlieko, vajcia, múku z vlčieho bôbu, orechy. Konkrétne látky spôsobujúce alergie alebo neznášanlivosť sú zvýraznené veľkými písmenami na obale v zložení.

Viac informácií o produkte.

Množstvo: 420g