Flag

BB nepečený krémeš

asi 20 ks
Jednoduché
50
Ľahká nepečená dobrota s bezgluténovým BB pudingom Dr. Oetker.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na korpus
3 baleniabezgluténové sušienky
Na náplň
800 mlmlieko
2 balíčkyBB puding kakaový bezgluténový Dr. Oetker
5 zarovnaných PLcukor
3 ksžltok
3 ksbielok
3 zarovnané PLcukor
2 balíčkyŠľahačka v prášku Dr. Oetker
300 mlmlieko
Na potretie
1 balíčekPoleva tmavá Dr. Oetker
Ešte potrebujeme
alobal
elektrický ručný šľahač
Picture - Šľahačka v prášku Dr. Oetker
Picture - Poleva tmavá Dr. Oetker
1

Na prípravu korpusu rozložíme polovicu sušienok na podnos. Okolo sušienok upevníme niekoľkokrát preložený alobal o výške asi 10 cm, aby bol pevnejší.

2

Na prípravu náplne nalejeme do väčšieho kastrólika mlieko. Pridáme BB puding, cukor a žĺtky a za stáleho miešania privedieme k varu a asi minútu povaríme. Odstavíme a zľahka vmiešame sneh s cukrom vyšľahaný elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni dotuha. Náplň rovnomerne nanesieme na sušienky a uhladíme.

3

Šľahačku s mliekom vyšľaháme podľa návodu na obale a nanesieme na náplň a uhladíme. Na povrch naskladáme zvyšné sušienky a uložíme do chladničky aspoň na 2 hodiny stuhnúť. Potom odstránime alobal.

4

Na potretie rozpustíme polevu podľa návodu na obale a povrch krémeša rovnomerne polejeme.