Flag

Brownies z červenej fazule s kakaovými bôbmi

asi 16 porcií
Jednoduché
45
Vegetariánske a bezlaktózové čokoládové Brownies z fazule a špaldovej múky s Drvenými kakaovými bôbmi Dr. Oetker.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
2 baleniaPoleva de Luxe extra tmavá Dr. Oetker
265 gčervené fazule sterilizované (hmotnosť po odkvapkaní)
75 mlolej
100 gmúka špaldová celozrnná
1 KLKypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker
štipkasoľ
125 gcukor trstinový
4 ksvajce
polovica balíčkaDrvené kakaové bôby Dr. Oetker
Na ozdobenie
polovica balíčkaPoleva de Luxe extra tmavá Dr. Oetker
polovica balíčkaDrvené kakaové bôby Dr. Oetker
Okrem toho potrebujeme
ponorný mixér
elektrický ručný šľahač
plech na pečenie s vyšším okrajom (20 × 30 cm)
Picture - Poleva de Luxe extra tmavá Dr. Oetker
Picture - Kypriaci prášok do pečiva Dr. Oetker
Picture - Drvené kakaové bôby Dr. Oetker
Picture - Poleva de Luxe extra tmavá Dr. Oetker
Picture - Drvené kakaové bôby Dr. Oetker
1

Na prípravu cesta rozpustíme polevy podľa návodu na obale. Dôkladne prepláchnutú a odkvapkanú fazuľu vložíme do misy. Pridáme polovicu oleja a ponorným mixérom rozmixujeme na kašu. V mise zmiešame múku s kypriacim práškom, soľou a cukrom. Pridáme zvyšný olej, vajcia, rozpustené polevy a kakaové bôby a všetko dôkladne vyšľaháme šľahačom na strednom stupni dohladka. Cesto nanesieme na vymastený a múkou vysypaný plech a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Doba pečenia: asi 25 minút

Elektrická rúra: 180 °C

Teplovzdušná rúra: 160 °C

2

Brownies necháme vychladnúť.

3

Na ozdobenie polejeme rozpustenou polevou a posypeme kakaovými bôbmi. Necháme stuhnúť.