Flag

Halušky s jablkami a škoricou

4 porcie
Jednoduché
25
Sladké Halušky Dr. Oetker s neodolateľnou kombináciou jabĺk, tvarohu a Škoricového cukru Dr. Oetker.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
1 balenieHalušky Dr. Oetker
300 mlvoda studená
Na obloženie a poliatie
3jablka stredne veľká (očistená a nakrájaná na plátky)
50 mlvoda
2 balíčkyŠkoricový cukor Dr. Oetker
200 gtvaroh hrudkovitý
50 ghrozienka
150 gmaslo rozpustené
Ešte potrebujeme
hrniec
sitko na halušky
teflónová panvica
Picture - Halušky Dr. Oetker
Picture - Škoricový cukor Dr. Oetker
1

Halušky pripravíme s vodou podľa návodu na obale.

2

Na obloženie vložíme plátky jabĺk do panvice. Pridáme vodu a škoricový cukor a na miernom ohni krátko podusíme.

3

Halušky rozdelíme na taniere a nanesieme jablka. Posypeme tvarohom a hrozienkami. Nakoniec zalejeme maslom.